Γέμισε με κλασσικές μηχανές η Ελάτη [εικόνες]

Ένα διαφορετικό θέαμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το Σαββατοκύριακο οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Ελάτης που πέρασαν από την κεντρική πλατεία του ορεινού θερέτρου.

Εκεί είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες πανέμορφες, κλασσικές μηχανές που έθελξαν τα βλέμματα όλων των περαστικών.

Πρόκειται για μαζική διανυκτέρευση των μελών του cllasic endurance 2020 που υλοποιεί η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας

Οι μοτοσικλέτες που συμμετέχουν αγωνιστικά είναι πιστοποιημένες (FIVA-FIA) και κατασκευασμένες έως το 1990. Φυσικά, λαμβάνουν μέρος και άλλες μοτοσικλέτες εκτός συναγωνισμού ως συνοδοί. Τα δεδομένα είναι λίγο έως πολύ γνωστά, τρεις ημέρες, 1200 χιλιόμετρα, καμιά σαρανταριά «τρελαμένοι» και πολλά βουνά της Κεντρικής Ελλάδας κάτω από τους τροχούς των κλασικών «κυριών» τους. 

Η εκκίνηση δόθηκε το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου από το Θησείο και ο τερματισμός θα γίνει τη Δευτέρα (Καθαρά) 2 Μαρτίου στη Θήβα. Η διαδρομή (χοντρικά) είναι η παρακάτω: Αθήνα, Φυλή, Θήβα, Μενδενίτσα, Λαμία, Ρεντίνα, Κέδρος, Καρδίτσα, Μουζάκι, Ελάτη, Χάνι Μουργκάνι, Καρπερό, Σέρβια, Νεράιδα, Λιβαδερό, Δεσκάτη, Καλαμπάκα, Μούχα, Ανάβρα, Αρχάνι, Λιανοκλάδι και Ρεγκίνι Θήβας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia