“Γαβ Salloon”: Υπηρεσίες καλλωπισμού για τα αγαπημένα σας κατοικίδια.

Η φροντίδα και η περιποίηση των τετράποδων φίλων και συγκατοίκων μας δεν είναι εύκολη υπόθεση, αποτελεί όμως πρωταρχικό μέλημα μας, όχι μόνο για λόγους εμφάνισης αλλά και υγείας των αγαπημένων μας κατοικίδιων.

Για όσους δεν έχουν τον χρόνο ή τις απαραίτητες γνώσεις να λούσουν ή να κουρέψουν τα ζωάκια τους, οι επαγγελματίες groomers βρίσκονται εδώ για να σας εξυπηρετήσουν.

Ο φακός του Trikalafocus συνάντησε την εξιδεικευμένη groomer Μαρκέλλα Δασκάλου, στο κομμωτήριο ζώων “Γαβ Saloon”, η οποία με αστείρευτο μεράκι και την δέουσα προσοχή, μας μίλησε για την φροντίδα της εξωτερικής εμφάνισης των κατοικίδιων, η οποία τόνισε πως είναι απαραίτητη, κυρίως για λόγους υγείας. Το λούσιμο κάθε 15 μέρες ίσως και περισσότερο, ανάλογα με το είδος της ράτσας και το πολύ καλό στέγνωμα του τριχωτού τους, είναι επιτακτική ανάγκη.

Επίσης δήλωσε πως στο κατάστημα της διατίθενται εξειδικευμένα και υψηλής ποιότητας προϊόντα λουσίματος και παρφουμαρίσματος, καθ ότι αρκετά ζώα είναι αλλεργικά σε συγκεκριμένες ουσίες. Στην ερώτηση μας για το αν οι Τρικαλινοί ανταποκρίνονται στις ανάγκες των κατοικίδιων τους, απάντησε πως το ενδιαφέρον τους είναι πολύ μεγάλο, κάτι που την χαροποιεί ιδιαίτερα.

Η μεγάλη της αγάπη για την φροντίδα των ζώων, την βοηθά πολύ εν ώρα εργασίας, καθώς με την χημεία που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σ εκείνη και τα χαριτωμένα τετράποδα, η συνεργασία τους είναι εξαιρετική. Το “Γαβ Salloon” προσφέρει επίσης υψηλής τεχνικής υπηρεσίες, όπως κόψιμο νυχιών, καθαρισμό αυτιών και αφαίρεση νεκρής τρίχας.

Το αγαπημένο σας κομμωτήριο ζώων θα το βρείτε στην οδό Πύλης 38, απέναντι από το σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος και στα τηλέφωνα 2431551906 και 6980089347. Χαρίστε λοιπόν στα ζωάκια σας την περιποίηση που τους αξίζει και αναδείξτε την ομορφιά και την λάμψη τους, όπως αυτή των σταρ!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia