Γεωργία Νικάκη “το δυνατό χαρτί του Μαράβα στην Πιαλεία”

Όλοι όσοι ασχοληθήκαμε με τα κοινά ξεστομίσαμε κάποια στιγμή την φράση κλισέ “αγαπώ τον τόπο μου”, γιατί ακόμα θεωρούμε ότι μπορούμε με αυτό το παρωχημένο επιχείρημα να κερδίσουμε την συμπάθεια των ψηφοφόρων.

Υπάρχουν, όμως, άνθρωποι με αστείρευτη διάθεση για προσφορά στον τόπο τους, δημότες που βάζουν πάνω από το “εγώ” το “εμείς”, υποψήφιοι που έχουν τον εθελοντισμό στο πετσί τους! Άνθρωπος της ανιδιοτελούς κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης είναι η κα Γεωργία Νικάκη, που δεν αρέσκεται να μιλάει πολύ διότι απλά, έχει μάθει να μιλάει με πράξεις!

Παντρεμένη με τον κ.Γιάννη Θάνο και μητέρα ενος παιδιού, υπήρξε ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Πεζοπορίας και Ορειβασίας Πιαλείας, ενώ διετέλεσε (4) τέσσερα χρόνια γραμματέας στον Πολιτιστικό Σύλλογο << Οι φίλοι του Μουσείου>>. Ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό στην Πιαλεία και συμμετέχει δυναμικά σε όλες τις δράσεις όπως ο εμβολιασμός των δένδρων.

φωτογραφία από τον εμβολιασμό δέντρων στην Πιαλεία

Πλούσιο λοιπόν το παλμαρέ της υποψήφιας για το τοπικό της Πιαλείας που δεν μπορεί να αγνοηθεί από τους συγχωριανούς της, που επιθυμούν στο τιμόνι του χωριού νέους με όραμα και μεράκι!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia