Γεώργιος Τσιάκαλος: «Το 2023 θα είναι η χρονιά των μεγάλων αλλαγών»

Τα προηγούμενα χρόνια η ανθρωπότητα έζησε μια πανδημία και κλήθηκε να αντιμετωπίσει τις συνέπειες αυτής τόσο σε σχέση με την ανθρώπινη ζωή αλλά και στην οικονομία και κατ’ επέκταση στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Η χώρα μας πλήρωσε βαρύ τίμημα με χιλιάδες θανάτους με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην επιβίωση των οικογενειών που τον βίωσαν σε δικούς τους ανθρώπους! Παράλληλα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες βίωσαν τις συνέπειες των ελαστικών σχέσεων εργασίας ως απόρροια των περιοριστικών μέτρων που ελήφθησαν στην αντιμετώπιση της πανδημίας! Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες όμως βίωσαν και βιώνουν στο πετσί τους μια άνευ προηγουμένου αύξηση των τιμών στη βενζίνη, στο πετρέλαιο, στο ρεύμα και στο φυσικό αέριο καθώς και σε προϊόντα καθημερινής χρήσης! Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες βίωσαν και βιώνουν στο πετσί τους την ανεργία, την κατάργηση του οκταώρου, την εργασιακή απασχόληση μειωμένου ωραρίου, τον περιορισμό των συνδικαλιστικών τους ελευθεριών και το κυριότερο την αβεβαιότητα για την εργασιακή τους αποκατάσταση στο μέλλον και κατ’ επέκταση την επιβίωσή τους!
Το 2023 θα είναι η χρονιά των μεγάλων αλλαγών που θα φέρει ξανά τον άνθρωπο στο προσκήνιο!
Το 2023 θα αφήσουμε πίσω μας την αβεβαιότητα και θα βάλουμε πλώρη για μια νέα Ελλάδα με δικαιοσύνη παντού!
Μια Ελλάδα που θα νοιάζεται πρωτίστως για τον πολίτη και την αξιοπρεπή επιβίωσή του!
Μια Ελλάδα που θα δώσει κίνητρα στους νέους στην ανεύρεση εργασίας για να παραμείνουν στη χώρα, που θα προχωρήσει στην άσκηση σοβαρής πολιτικής για την αντιμετώπιση του δημογραφικού που αρχίζει να παίρνει μεγάλες διαστάσεις, που θα προχωρήσει στη μείωση του φόρου στους αγρότες κα κτηνοτρόφους αλλά και σε περαιτέρω ελαφρύνσεις στη φορολογία των ανέργων, που θα προχωρήσει στην αύξηση της χρηματοδότησης στην υγεία και στην παιδεία, στη μετατροπή σε αορίστου χρόνου όλων των συμβασιούχων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
Εύχομαι το 2023 να γίνουν πράξη όσα δεν έγιναν στο παρελθόν, για μια Ελλάδα νέα, με όραμα για το μέλλον και κοινωνική δικαιοσύνη.

Τσιάκαλος Γεώργιος

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia