Γιάννης Κωτούλας: «Ίσως παραμείνει στο χώρο του Μύλου Ματσόπουλου το βαγόνι του τρένου»

Ίσως παραμείνει στο χώρο του Μύλου Ματσόπουλου το βαγόνι του τρένου και μετά τη λήξη του χριστουγεννιάτικου πάρκου, δήλωσε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο πρόεδρος της E-Trikala Γιάννης Κωτούλας:

« Από αύριο αρχίζουμε να ξεστολίζουμε, σιγά σιγά, να φύγουν όσα έχουμε στήσει. Σε είκοσι μέρες περίπου θα είναι άδειο το νησάκι του Μύλου, κι έπειτα θα κάνουμε και κάποιες επισκευές.

Έχουμε πάντως και μια σκέψη να κρατήσουμε τα βαγόνια του τρένου εδώ στον Μύλο, και αν θα μπορούσε να γίνει μια πιο οργανωμένη παρουσίαση του. Σε συζήτηση με τον Σύλλογο φίλων σιδηροδρόμου, προσπαθούμε να φέρουμε και να εκθέσουμε ένα παλιό βαγόνι-automotrice, οπότε είναι μια σκέψη να δημιουργήσουμε μια τέτοια έκθεση εδώ.

Ήταν πολύ θετική η απήχηση του τρένου στον φετινό Μύλο, φάνηκε από την διάθεση του κόσμου και των παιδιών να ανεβούν και να φωτογραφηθούν.

Με τον καινούργιο και πολύ αξιόπιστο τρόπο που μετράμε φέτος, περάσαμε την επισκεψιμότητα του 1,8 εκατομμύρια κόσμου. Και νομίζω φάνηκε και μέσα στην πόλη αυτό. Είναι πολύ σημαντικό που οι κριτικές όλων των ανθρώπων που έρχονται και ξανάρχονται είναι θετικές, γιατί δείχνει καλή εικόνα για την πόλη μας, αλλά και για όλη την ευρύτερη περιοχή.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia