Γιάννης Μπουτίνας: «Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων»

Την απόφαση του να διεκδικήσει το Δήμο Μετεώρων σχολίασε σήμερα στη Λέσχη 97,6  ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Μπουτίνας:

 « Πιστεύω ότι είναι μια ώριμη στιγμή για μένα να ασχοληθώ με κάτι που αγαπώ ιδιαίτερα, το Δήμο Μετεώρων. Την έχω γνωστοποιήσει την απόφαση μου να μην συνεχίσω στην Περιφέρεια στον κ. Μιχαλάκη, και στις επόμενες μέρες θα μιλήσω και με τον κ. Αγοραστό.

Είναι πολύ νωρίς για να σχηματιστεί το ψηφοδέλτιο, όμως υπάρχει ένας πυρήνας ατόμων και συνεργατών και ένας πυρήνας ευρείας βάσης με τον οποίο κινούμαστε.

Η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή εμφανίζονται συνολικά 4 υποψήφιοι από το χώρο της ΝΔ που θα διεκδικήσουμε τον Δήμο. Μπορεί βέβαια να κάνουμε συζητήσεις και  να βρούμε κοινό πεδίο με κάποιους απ αυτούς τους ανθρώπους, έχουμε χρόνο μπροστά μας. Συγκεκριμένα, με τον Βασίλη Μπούρα και τον Γιάννη Παπαμιχαήλ μπορώ να συζητήσω, με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο δύσκολα. Έχω ήδη συζητήσει μαζί του πριν 3 μήνες, είχα ανακοινώσει την απόφαση μου και τότε δεν υπήρχε από πλευράς του πρόθεση για το Δήμο. Και συγκεκριμένα τότε ο Λευτέρης Αβραμόπουλος με παραίνεσε να βγω μπροστά και να κατέβω, μου το είπε σε μένα προσωπικά από τότε. Άρα, γιατί να υπάρχει τώρα πεδίο συζήτησης μαζι του;

Τη δύναμη να κατέβω υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων μου τη δίνουνε οι συζητήσεις που κάνω με τον κόσμο που ζητάει να γίνει κάτι διαφορετικό στο Δήμο μας, αυτό με κάνει να θέλω να συνεχίσω.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia