Γιάννης Τριγώνης: «Είναι δεδομένη η έδρα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στο νομό Τρικάλων»

Για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και την μη συμμετοχή του Γιώργου Οικονόμου στην Κεντρική Επιτροπή μίλησε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο επόμενος γραμματέας της νομαρχιακής Γιάννης Τριγώνης, λέγοντας χαρακτηριστικά:

« Στο συνέδριο υπήρξε διάχυτο το τρικαλινό στοιχείο, με τους τρικαλινούς που εξελέγησαν στην Κεντρική Επιτροπή, αλλά και κάποιους που κατάγονται από εδώ και ζούνε στην Αθήνα.

Όσο για τον Γιώργο Οικονόμου, έχει ο ίδιος ξεκαθαρίσει τη δική του διαδρομή. Θα είναι υποψήφιος βουλευτής, και με τα σημερινά δεδομένα παίρνοντας το ΠΑΣΟΚ μια έδρα στο Νομό μας, αν καταφέρει να βγει πρώτος στο ψηφοδέλτιο θα μπει και στο κοινοβούλιο. Είναι κάτι που δεν υπήρχε τα τελευταία χρόνια, η έδρα του ΠΑΣΟΚ στο Νομό μας, ενώ πλέον υπάρχει σαν δεδομένο.

Έτσι λοιπόν λειτούργησαν κάποια ασυμβίβαστα. Δηλαδή, όπως κάποια άτομα που θα είναι τα πιο πιθανά να εκλεγούν γραμματείς στις νομαρχιακές δεν μπήκαν στην Κεντρική Επιτροπή, έτσι και κάποιοι υποψήφιοι βουλευτές πάρθηκε η απόφαση να μην μπουν στην Κεντρική Επιτροπή λόγω των ασυμβίβαστων και των συσχετισμών που δημιουργούνται, και αν γίνει η εκλογή τους σε λίγους μήνες θα έπρεπε αυτόματα να παραιτηθούν.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia