Γιάννης Χάιδος: «θα αγωνιστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Νομό μας»

Συνέντευξη στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 έδωσε σήμερα ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Χάιδος, εκφράζοντας την πεποίθηση του για επιτυχημένο αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό. Πιο αναλυτικά:

 « Προσπαθώ να περιοδεύω στο Νομό, να ακούσω προβλήματα των πολιτών, και είτε από τη θέση του Περιφερειακού συμβούλου που έχω σήμερα είτε από άλλη θέση αν αξιωθώ να υπηρετήσω, θα έχω στόχο να βοηθήσω τους συμπολίτες μας.

Όσο για το εθνικό ψηφοδέλτιο, θα αποφασιστεί η συμμετοχή των ενδιαφερομένων από τα αρμόδια όργανα. Για μένα στόχος είναι να υπάρχουν όσο δυνατόν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι, διότι θα δείξει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια αντιστοιχία κοινωνική και κομματική.

Προσωπικά δεν έχω μάθει να δίνω μάχες που από πριν μπορεί να πιστεύω ότι θα τις χάσω. Έτσι λοιπόν, και εγώ και όλοι οι σύντροφοι που θα συμμετέχουμε στο εθνικό ψηφοδέλτιο, θα αγωνιστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Νομό μας. Είναι πάνω από σίγουρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει τουλάχιστον μια έδρα στο Νομό μας, εμάς βέβαια ο σκοπός μας είναι να έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα, και τότε φυσικά θα είναι και διαφορετικός ο αριθμός των εδρών.

Η δική μου ενασχόληση με την πολιτική ήταν να ξεκινήσω από χαμηλά, να εκλεγώ σύμβουλος ώστε να αποκτήσω εμπειρία, και η πολιτική μου ανάμειξη δεν είχε να κάνει με  προσωπικά χαρακτηριστικά, τι με βολεύει, τι όχι, ή αν είναι ο…κουμπάρος μου στην ηγεσία του κόμματος. Συμμετέχω στο χώρο της πολιτικής με θέσεις και αρχές, όχι αν το περιβάλλον με ευνοεί ανάλογα με το ποιος διοικεί.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia