Γιάννης Χάιδος: «Περιφέρεια Θεσσαλίας… προοπτική, ανάπτυξη αγνοούνται»

Νέα αντιπολιτευτικά βέλη από τον περιφερειακό σύμβουλο θεσσαλίας Γιάννη Χάιδο, εναντίον της Περιφερειακής Αρχής Θεσσαλίας. Ο εν δυνάμει υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιλέγει να κρατά ψηλά στην ατζέντα τα κρίσιμα ζητήματα, τοπικού κυρίως χαρακτήρα, όπως το μείζον υδατικό έλλειμμα στο θεσσαλικό κάμπο. Με αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, επαναφέρει στην επικαιρότητα τη χαίνουσα πληγή της φυγής των νέων στο εξωτερικό και χτυπάει καμπανάκι για την…θεωρητική μόνο προσέγγιση μεγάλων έργων με περιβαλλοντικό χαρακτήρα.

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Χάιδου:

Τετάρτη 25/1 η πρώτη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου για τη νεα χρονιά…

Μπήκαμε αισίως στην τελευταία χρονιά της θητείας μας και δυστυχώς άλλη μια θητεία έφυγε χωρίς η Θεσσαλία μας να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες που μπορούσε.

Τα μεγάλα έργα με περιβαλλοντικό προσανατολισμό που θα ‘πρεπε να είναι πρώτη προτεραιότητα , δυστυχώς για άλλη μια φορά βρίσκουν θέση μόνο στη θεωρία , στα σκονισμένα συρτάρια των υπηρεσιών…

Επίσης σε μια εποχή που ξεκάθαρα τα αποτελέσματα της απογραφής δείχνουν φυγή των νέων ανθρώπων κυρίως απο τη δυτική Θεσσαλία , οι διοικούντες συνεχίζουν να καυχιούνται για έργα υποδομών που σε λίγο καιρό δε θα βρίσκουν το πραγματικό τους νόημα ελλείψει ανθρώπων…!

Εύχομαι έστω και την ύστατη ώρα επιτέλους, μελέτες για τα μικρά περιφερειακά φράγματα να προχωρήσουν ώστε ο κάμπος μας να μπορέσει επιτέλους να χαμογελάσει ξανά…

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia