Γιάννης Χάιδος σε «Συνειρμό»: Τους ευχαριστώ για το έργο τους και το ζήλο σε ένα τόσο δύσκολο, μα συνάμα σημαντικό αντικείμενο

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο κύκλος επαφών του εν δυνάμει υποψηφίου βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Γιάννη Χάιδου, με φορείς και συλλόγους της περιοχής για ενημέρωση και καταγραφή των προβλημάτων. Σήμερα, το στέλεχος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ πέρασε το κατώφλι της κινητής μονάδας ψυχικής υγείας Συνειρμός, όπου είχε εγκάρδια και εποικοδομητική συζήτηση με το φιλόξενο προσωπικό. Με αφορμή την επίσκεψη του, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας προέβη στην εξής τοποθέτηση:

Πέμπτη 26/1 οι επισκέψεις μου συνεχίστηκαν με επόμενο σταθμό τον Συνειρμό ΑΜΚΕ κινητή μονάδα ψυχικής υγείας.

Ένας μη κερδοσκοπικός φορέας που πραγματικά παράγει ένα μοναδικό έργο, βοηθώντας έμπρακτα στην επίλυση προβλημάτων από άκρη σε άκρη στο νομό μας.

Ξεκινώντας πριν 15 περίπου χρόνια τη δράση του , σήμερα με την εμπειρία, την όρεξη και το μεράκι , αποτελεί πυλώνα για την ψυχική υγεία του νομού μας παρουσιάζοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα δράσεων !

Γιατροί ,ψυχολόγοι αλλά και διοικητικό προσωπικό, όλοι μαζί μια οικογένεια αγκαλιάζουν με αγάπη και ζεστασιά καθένα που φτάνει στην πόρτα του συλλόγου.

Οι υπεύθυνοι της δομής μου μετέφεραν την ικανοποίησή τους για τους πόρους που έχουν στη διάθεσή τους.

Παράλληλα μου τόνισαν την ανάγκη να βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα της αυτοδιοίκησης η ανάγκη για μια δομή φροντίδας ατόμων με άνοια.

Τους ευχαριστώ πραγματικά για το έργο τους και για την όρεξη και το ζήλο σε ένα τόσο δύσκολο, μα συνάμα σημαντικό αντικείμενο !

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia