Για τον Προϋπολογισμό του 2020 τοποθετήθηκε από το βήμα της Βουλής ο Θανάσης Λιούτας.

Στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2020 τοποθετήθηκε από το βήμα του ομιλητή ο βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας. Ειδικότερα, ο Τρικαλινός βουλευτής υπογράμμισε ότι, «Ο πρώτος Προϋπολογισμός της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι αναπτυξιακός, ενώ ταυτόχρονα υπηρετεί αποφασιστικά τον διαχρονικό στόχο της παράταξης της ΝΔ για κοινωνική δικαιοσύνη».

«Σε αντίθεση με την υπερφορολόγηση της προηγούμενης κυβέρνησης, σήμερα η Νέα Δημοκρατία αίρει τα δυσβάσταχτα φορολογικά βάρη και στηρίζει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, ώστε όλοι οι Έλληνες, όλων των γενιών, να βαδίσουν στον δρόμο της προόδου και της ευημερίας».

Τέλος, ο Τρικαλινός βουλευτής ολοκλήρωσε την ομιλία του ενώπιον της Ολομέλειας τονίζοντας ότι,  «Η κυβέρνησή μας οδηγεί την ελληνική κοινωνία σε μια νέα ημέρα. Σε μια ημέρα που η επιχειρηματικότητα θα υποστηρίζεται αποτελεσματικά και συνεχώς θα δημιουργούνται νέες, σταθερές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Σε μια ημέρα που θα σημάνει την επιστροφή των Ελλήνων που έφυγαν, στη διάρκεια της κρίσης, πίσω στη χώρα μας. Σε μια ημέρα που θα παράγουμε και θα πορευόμαστε με μεγάλες αξιώσεις στο διεθνές περιβάλλον».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia