Για 6η χρόνια κοντά στη Γ.Ε.Α Τρικάλων τα “ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ”

Καινούργια αθλητικά t shirt παρέλαβαν το προηγούμενο διάστημα οι μικροί αθλητές της Γυμναστικής Ένωσης Αθλητών Τρικαλων (Γ.Ε.Α). Τα πολύχρωμα μπλουζάκια ενθουσιασαν τα μέλη του αθλητικού σωματείου, τα οποία και ευχαρίστησαν τον κ. Βαγγέλη Γρατσάνη, ιδιοκτήτη της επιχείρησης “ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ-ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ-ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ” για την πολύ σημαντική χορηγία.

Ο κ. Γρατσάνης με την σειρά του δήλωσε πως η εταιρεία θα συνεχίζει να στηρίζει την Γ.Ε.Α και οποιοδήποτε αθλητικό σωματείο προάγει το αθλητικό ήθος και πνεύμα.

Συγκεκριμένα τα μέλη της Γυμναστικής Ενωσης Αθλητών Τρικάλων έγραψαν στο λογαριασμό του σωματείου στο fb, για την βοήθεια της καταξιωμένης εταιρίας:

Τα μπλουζάκια μας για την αθλητική σεζόν 2019-2020 μόλις έφτασαν!!!
Ευχαριστούμε τον Βαγγέλη Γρατσάνη,ιδιοκτήτη της επιχείρησης “ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ-ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ-ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ” για την 6η συνεχόμενη χρονιά βοήθειας του!
Επίσης ευχαριστίες στον Thodoris Lazos ιδιοκτήτη του καταστήματος “ΔΩΡΟΔΙΑΦΗΜΙΣΗ” για την εκτύπωση!

Το αθλητικό σωματείο με την επωνυμία Γ.Ε.Α. Τρικάλων καλλιεργεί και αναπτύσσει όλα τα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού (δρόμοι, άλματα, ρίψεις) με σύγχρονες μεθοδολογικές, διδακτικές, παιδαγωγικές αρχές και προπονητικές μεθόδους.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia