Γιώργος Βασιλειάδης: «Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει ανακοινωθεί το μεγαλύτερο ποσοστό των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ»

Φωτογραφία αρχείου

Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει ανακοινωθεί το μεγαλύτερο ποσοστό των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο αναπληρωτής γραμματέας του κόμματος Γιώργος Βασιλειάδης, αναφέροντας μάλιστα ότι για τα ψηφοδέλτια των αυτοδιοικητικών εκλογών δεν είναι αυτοσκοπός η στήριξη ψηφοδελτίων με κομματικά χαρακτηριστικά:

« Αυτή τη στιγμή στην Κεντρική Επιτροπή κουβεντιάζουμε την πορεία μας στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, που τις θεωρούμε κομβικές. Ο ΣΥΡΙΖΑ με βάση το πρόγραμμα του θα προσπαθήσει να κάνει ευρείες συμμαχίες στη βάση των τοπικών κοινωνιών, για να σηματοδοτήσουν μια πολιτική αλλαγή και μια διαφορετική φιλοσοφία στις τοπικές κοινωνίες. Ανάλογα την περίπτωση, θα δούμε και την στήριξη σε αυτοδιοικητικά σχήματα. Και στις Περιφέρειες το ίδιο σκεπτικό θα έχουμε, όπου προφανώς είναι πιο πολιτικές οι επιλογές. Πρόταγμα μας είναι η πολιτική αλλαγή, το ποιο πρόσωπο θα είναι αυτό στο οποίο θα συμπίπτουν τα χαρακτηριστικά είναι κάτι που θα το δείξει η διαδικασία μέσα από ζυμώσεις στην κοινωνία.

Όσο για τα εθνικά ψηφοδέλτια, μέσα στο επόμενο δίμηνο θα έχουμε ανακοινώσει το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοδελτίων μας. Οι νυν βουλευτές μας, εφόσον οι ίδιοι επιθυμούνε, θα δώσουν ξανά τη μάχη του σταυρού, έχουμε δυνατά στελέχη ανά την επικράτεια τα οποία θέλουν να ξαναβρεθούνε στον στίβο, αλλά και πολλά νέα πρόσωπα τα οποία θα σηματοδοτήσουν τη νέα μας πορεία για πολιτική αλλαγή.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia