Γιώργος Βλαχογιάννης: Ορίστηκε Αν. Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ με απόφαση Μητσοτάκη

Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Οικονομολόγος- Σύμβουλος Επιχειρήσεων  Γιώργος Βλαχογιάννης, ορίστηκε Αν. Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

   Η ιδιαίτερα τιμητική  και τόσο καίρια αυτή θέση , δείχνει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του Προέδρου στο πρόσωπο του νεαρού Οικονομολόγου ,ο οποίος σε συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος Παύλο Μαρινάκη και τον Γραμματέα Προγράμματος  Βουλευτή και πρ. Υπουργό Χάρη Θεοχάρη, θα  είναι υπεύθυνοι για την σύνταξη-κατάρτιση του Κυβερνητικού Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία.

   Ο Γιώργος Βλαχογιάννης είχε συμμετάσχει υπό την πρώην Υπουργό Ντόρα Μπακογιάννη και τον υπουργό Κωστή Χατζηδάκη και στη σύνταξη του νυν Κυβερνητικού προγράμματος ,  το οποίο παρά τις πολλές αντιξοότητες εφαρμόζεται από την Κυβέρνηση.

   Ο Γιώργος Βλαχογιάννης συμμετέχει ήδη ως εκπρόσωπος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, στην γνωμοδοτική Επιτροπή του Υπουργείου Ανάπτυξης για τον Αναπτυξιακό νόμο.

   Η συμμετοχή στις εν λόγω επιτροπές είναι άμισθη, τιμητική και σε εθελοντική βάση.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia