Γιώργος Ηλίαδης: Ο εκφραστής της νέας γενιάς πιο “ώριμος” από ποτέ…

«Η ώρα της αλλαγής σελίδας έφτασε για την χώρα μας»τονίζει σε όλους τους τόνους ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ Τρικάλων Γιώργος Ηλίαδης που δηλώνει έτοιμος από καιρό για τη νέα πρόκληση στην πολιτική του διαδρομή!

O νεαρός επιχειρηματίας κινείται μεθοδικά και αποτελεσματικά προσεγγίζοντας ανθρώπους στους οποίους μπορεί να βασιστεί, αφού ως άνθρωπος γαλουχημένος με τους άγραφους κανόνες της αγοράς πιστεύει ακράδαντα στην βαθύτερη έννοια της ανθρώπινης σχέσης που χτίζεται με αμοιβαία εμπιστοσύνη.

«Πιστεύω στη δύναμη της νέας γενιάς που είναι αποφασισμένη να αντιπαλέψει αντιλήψεις που κράτησαν την χώρα πίσω, στους νέους ανθρώπους που οραματίζονται την Ελλάδα της δικαιοσύνης, της ευημερίας, των ίσων ευκαιριών για όλους. Θα αγωνιστώ για όλους εκείνους που βρίσκονται στο περιθώριο, που αρνούνται την λογική των επιδομάτων, που ζητούν σταθερή εργασία στην πατρίδα τους , περίθαλψη και κοινωνική μέριμνα»  τόνισε στο Trikalafocus o προσηνής και πάντα χαμογελαστός υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ, που μας δέχτηκε νωρίτερα στο γραφείο του.

Ο Γιώργος Ηλίαδης βρίσκεται σε “ανοιχτή γραμμή” με την πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ Φώφη Γεννηματά.
Μπροστά από τις εξελίξεις! Προσφέρει στους Τρικαλινούς καλαίσθητα σημειωματάρια και στυλό που αναγράφουν την υποψηφιότητα του!

Διατηρεί δεσμούς φιλίας με την πρόεδρο του κινήματος Φώφη Γεννηματά αλλά και με άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη που θεωρούν τον Γιώργο Ηλιάδη μια ευοίωνη προοπτική για το νομό Τρικάλων, που ξεχωρίζει για την εργατικότητα, την οξυδέρκεια και το πολιτικό θάρρος να λέει τα πράγματα με το όνομα τους!

Γνήσιο “τέκνο” του ΠΑΣΟΚ, είναι ο πρώτος υποψήφιος που πρόβαλε τον ξακουστό Ήλιο στο πολιτικό του γραφείο!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia