Γιώργος Πρ.Ηλιάδης: Ώριμη λύση η Φώφη Γεννηματά και το ΚΙΝ.ΑΛ. (Περιοδείες του υποψήφιου Βουλευτή)

Συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις καθημερινές επαφές με τους πολίτες ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Πρ. Ηλιάδης.

Ο νεαρός αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας επισκέφθηκε τα πανέμορφα ορεινά χωριά Καστανιά,Καλλιθέα Πολυθέα, Καλλιρόη και Κρανιά όπου έγινε δεκτός με θέρμη από τους κατοίκους των προαναφερθεισών περιοχών.

Στόχος του μέλους της κεντρικής επιτροπής του ΚΙΝΑΛ η έναρξη ειλικρινούς διαλόγου με όλους τους Τρικαλινούς χωρίς εντυπωσιασμούς και ανέξοδες υποσχέσεις. Ο Γιώργος Ηλίαδης αντάλλαξε μαζί τους απόψεις για το διακύβευμα των προσεχών εθνικών εκλογών τονίζοντας ότι η μόνη ώριμη λύση που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα ξανά στο ξέφωτο της ανάπτυξης είναι το Κίνημα Αλλαγής και η πρόεδρος του Φώφη Γεννηματά.

Χθές , το δυναμικό στέλεχος του ΚΙΝΑΛ επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα Γόμφων, όπου παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο εξωκλήσι της Αγίας Τριάδος. Μια μεγάλη αγκαλιά περίμενε εκεί τον υποψήφιο Βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, σαφές δείγμα της πλατιάς απήχησης που έχει η υποψηφιότητα του στους Τρικαλινούς ψηφοφόρους!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia