Γιώργος Ηλιάδης: «Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος»

Θα είμαι μαζί με την παράταξη όπως είμαι στην πρώτη γραμμή εδώ και 8 χρόνια, δήλωσε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Γιώργος Ηλιάδης, λέγοντας συγκεκριμένα:

« Πιστεύω πως θα δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο ψηφοδέλτιο και θα είμαστε δυνατοί στις επόμενες εκλογές. Αυτό κάνουμε άλλωστε τα τελευταία χρόνια, το ’19 πανελλαδικά το ΠΑΣΟΚ είχε 8,1% ενώ στο Νομό πήραμε 10%.

Εγώ θα είμαι εκ νέου υποψήφιος και είμαι συνεπής όπως έχω μάθει από την πρώτη μέρα εδώ και 8 χρόνια που είμαι στην πρώτη γραμμή, και ο κόσμος να αποφασίσει ποιος αξίζει και ποιος όχι. Να κρίνει ποιος έχει δώσει τα πάντα, ποιος έχει κοιτάξει δεξιά και αριστερά στο παρελθόν κι έχει φερθεί τυχοδιωκτικά. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν φαβορί, θα δώσουμε τον αγώνα προσπαθώντας να είμαστε όλοι οι υποψήφιοι όσο καλύτεροι μπορούμε.

Πράγματα που έγιναν το 2019 όταν άνθρωποι αποχώρησαν από το ψηφοδέλτιο ένα μήνα πριν τις εκλογές, να μην στέλνουν λάθος μήνυμα στην κοινωνία ότι θα αποχωρήσουμε εμείς όλοι από το ψηφοδέλτιο. Ναι, μια έδρα μάλλον θα πάρει το ΠΑΣΟΚ, για αυτήν θα παλέψουμε αλλά και να μην την πάρουμε δεν είναι και ο σκοπός της ζωής μας. Εξ’ άλλου, κάποιοι παλεύαμε και το ’19 που δεν έβγαινε έδρα. Όποιος την αξίζει λοιπόν την έδρα να την πάρει, χαρά όλων μας θα είναι, και κέρδος για την παράταξη.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia