Γιώργος Ηλιάδης, ο δικός τους άνθρωπος.


Σε εγκάρδιο κλίμα συνεχίζονται οι περιοδείες του υποψήφιου βουλευτή με το  Κίνημα Αλλαγής Γιώργου Ηλιάδη σε όλο το ν. Τρικάλων, με τους κατοίκους να εκφράζουν με ιδιαίτερο θερμό τρόπο την στήριξη τους και την εμπιστοσύνη που αισθάνονται προς εκείνον. 

Το απόγευμα της Πέμπτης 27 Ιουνίου επισκέφθηκε τα χωριά Λεπτοκαρυά, Σωτήρα, Ρίζωμα και Πλάτανο, όπου για ακόμα μια φορά δόθηκε η ευκαιρία τόσο στον υποψήφιο βουλευτή, όσο και στους κατοίκους να ανοίξουν διάλογο και να συζητήσουν για την επόμενη ημέρα των εθνικών εκλογών, τις δυσκολίες που αυξάνονται συνεχώς και κυρίως την ανάγκη να δοθούν ουσιαστικές λύσεις. 

Στο επίκεντρο βρέθηκαν η στήριξη του αγροτικού εισοδήματος,  ο κρίσιμος ρόλος του αγροτικού τομέα για την έξοδο της χώρας από την κρίση και τη συμβολή του στην απασχόληση, η στήριξη της οικογένειας και τα «κόκκινα» δάνεια. 

«Έχουμε επεξεργασθεί και καταθέσει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο πολιτικής για τους αγρότες και την ύπαιθρο» ανέφερε ο νεαρός πολιτικός, υπογραμμίζοντας ότι «το Κίνημα Αλλαγής έχει επεξεργαστεί ένα ουσιαστικό σχέδιο για την αντιστροφή της καταστροφικής πορείας, για μία καλύτερη και ελπιδοφόρα προοπτική για τον αγροτικό τομέα και την ελληνική περιφέρεια, την  παραγωγική αναδιάρθρωση». 

Μέτρα, όπως η επανεξέταση τη φορολόγησης των αγροτών με προοδευτική μείωση του φόρου εισοδήματος και της φορολογίας των ενισχύσεων, η αποσύνδεση των ασφαλιστικών εισφορών από το φορολογητέο εισόδημα, η μείωση του κόστους παραγωγής με έμφαση στα αγροτικά εφόδια, στην ηλεκτρική ενέργεια και στην καθιέρωση αγροτικού πετρελαίου και η θέσπιση κινήτρων  για την προώθηση σύγχρονων, ισχυρών και νοικοκυρεμένωνσυνεταιρισμών και ομάδων παραγωγών που παρεμβαίνουν αποτελεσματικά στην προμήθεια εφοδίων και στην εμπορία των προϊόντων.

Ενώ,  για το μείζον ζήτημα των «κόκκινων»  δανείων προτείνεται το πάγωμα της οφειλής για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες,  η αναμόρφωση του Τειρεσία, ώστε όσοι έχουν ενήμερα στεγαστικά Δάνεια να έχουν αυξημένη πιστοληπτική ικανότητα , αφαίρεση τόκων υπερημερίας, νομοθετική παρέμβαση ώστε να ορίζεται ότι οι απαιτήσεις των πιστωτικών ιδρυμάτων εξαντλούνται στις λογιστικά εγγεγραμμένες οφειλές των δανειοληπτών και αντικειμενικός τύπος καθορισμού της δόσης.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia