Γιώργος Τσιάκαλος: Δυναμικά για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

Την απόφαση του να καταθέσει αίτηση ενδιαφέροντος για να είναι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, γνωστοποίησε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Γιώργος Τσιάκαλος:

« Η απόφαση από εμένα έχει ληφθεί οριστικά, και όσο με αφορά έχω καταθέσει εγγράφως στην παράταξη το ενδιαφέρον μου να κατεβώ για υποψήφιος βουλευτής στο Νομό μας.

Θέλω βέβαια να τονίσω ότι εγώ έχω καταθέσει την πρόθεση μου, η απόφαση για τη συμμετοχή και τον τελικό λόγο τον έχει το κόμμα με τις διαδικασίες που έχει.

Η δική μου υποψηφιότητα, εξ’ου και η κατάθεση του ενδιαφέροντος μου, είναι μια πολυσυλλεκτική υποψηφιότητα. Με την έννοια ότι ένας υποψήφιος βουλευτής έχει τη δυνατότητα παρέμβασης και σε άλλους χώρους, καθώς εγώ προέρχομαι μέσα από τα κοινωνικά κινήματα τα τελευταία χρόνια, μέσα από την ΑΔΕΔΥ και το Σύλλογο των Δασκάλων.

Είμαι Συριζαίος εδώ και αρκετό καιρό, καθώς υπάρχει μια ταύτιση με τον ιδεολογικό χώρο που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα. Μπορεί να μην ήμουνα ο Συριζαίος του 3%, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον σήμερα δεν είναι σε αυτό το ποσοστό. Είναι μια προοδευτική συμμαχία που έχει ανοίξει το κόμμα στην κοινωνία και από την κοινωνία θα εκπροσωπηθεί.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia