Γλέντι όπως παλιά… στα Τρίκαλα από τη Φ.Α.Τ.Α (εικόνες)

Με ζωντάνια και πολλά λαμπερά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στην κατάμεστη Σουίτα art cafe, η δημοτική βραδιά με τίτλο Γλέντι όπως παλιά… που διοργάνωσε η «Φιλεκπαιδευτική Αδελφότητα Τζούρτζιας της Αθαμανίας» (Φ.Α.Τ.Α.)

Ήταν μια επιτυχημένη δημοτική βραδιά ντυμένη με τους γνώριμους ήχους του κλαρίνου και του βιολιού που πρόσφεραν οι Θοδωρής Μουστάκας, Δημήτρης Παράσχος, Χρήστος Ντάγκαλας και Μάκης Τσιοτίκας.

Οι παραδοσιακές νότες συγκίνησαν και συνεπήραν το κοινό της εκδήλωσης που έζησε στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης μετά από δυο χρόνια πανδημίας. Φανερά συγκινημένη η δραστήρια πρόεδρος της Φ.Α.Τ.Α. Έλενα Ράπτη, καλοσώρισε τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου και γέμισαν την αίθουσα του Σουίτα art cafe.

Στην όμορφη βραδιά παραβρέθηκαν αρκετοί γνωστοί Τρικαλινοί, μεταξύ των οποίων ο Αντιδήμαρχος Α τομέα Βασίλης Κρανιάς, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Εφη Λεβέντη, ο Πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξης Γιώργος Ζιώγας, ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Δήμο Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος και η δημοτική σύμβουλος Φαρκαδόνας Ελένη Στεργίου-Μπότη.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia