Γλυκιά Χριστουγεννιάτικη πανδαισία στο Μετεώρων 10

Η πόλη στολίστηκε και άρχισε σιγά σιγά να κινείται σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, με διαφορετικό εορτασμό όμως φέτος, περιορισμένο, λόγω Covid- 19.

Μολαταύτα τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, η επιθυμία για αλλαγή διάθεσης ανεβαίνει και τι πιο όμορφο από τον στολισμό του σπιτιού και την απόλαυση γευστικότατων γλυκών.

Στο αγαπημένο σας μίνι μάρκετ Μετεώρων 10, θα βρείτε ποικιλία χριστουγεννιάτικων εδεσμάτων, σοκολατένιους Αη Βασίληδες, σοκολατάκια, αγιοβασιλιάτικα σκουφιά, κρεμαστές κάλτσες για να βάλετε τα δώρα των αγαπημένων σας, πολύχρωμα φωτάκια, πανέμορφα διακοσμητικά λουλούδια και πολλές ακόμα χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις.

Σε περίοπτη θεση δεσπόζει το σταντ του Μετεώρων 10 με ποικιλία από πολύχρωμες ατζέντες, ημερολόγια και πολλά σχολικά είδη που θα αγαπήσουν οι μαθητές!

Το Μετεώρων 10 σας βάζει και φέτος για τα καλά στο πνεύμα των γιορτών, με νοστιμότατα γλυκίσματα και υπέροχα στολίδια σε πολύ προσιτές τιμές. Ανακαλύψτε τα!

Κάντε ενα δώρο για τα Χριστούγεννα στα αγαπημένα σας πρόσωπα… Σας περιμένει η δική μας «γωνιά ομορφιάς» με ποιοτικές και οικονομικές επιλογές!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia