Γνωρίζουμε την Βασιλική Τσιανάκα με την πλούσια εθελοντική δράση και το μεράκι για τα Τρικαλα!

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Τρίκαλα όπου και κατάγεται. Από νεαρή ηλικία η αγάπη της για την μουσική κουλτούρα και πως παράγεται ήταν έντονη. Είναι απόφοιτος Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής, με έμφαση στην εφαρμοσμένη ακουστική . Στη συνέχεια, πήρε ειδίκευση  στην εκπαίδευση με μαθησιακές λεκτικές δυσκολίες, Πανεπιστήμιο  Θεσσαλίας, Βόλος Πρόσφατα, στον τομέα Διοίκησης Πολιτισμικών Μονάδων του Ε.Κ.Π.Α.Είναι πτυχιούχος Ανωτέρων Θεωρητικών, καθώς επίσης κατέχει και πτυχίο Αρμονίου με βαθμό Άριστα. Για κάποιους μήνες εργάστηκε στην Ερα Λάρισας, ΕΡΤ ΑΕ. Γνωρίζει  Αγγλικά, Γερμανικά και λίγα Ιταλικά.Υπήρξε σύνοδος σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα ΑμεΑ του 2018.

Το ταλέντο εμφανές στο χορό, από νεαρή ηλικία καθώς ασχολήθηκε για αρκετά χρόνια  με το κλασσικό μπαλέτο, αργότερα με το ερασιτεχνικό θέατρο και την μικρή συμμετοχή της σε ταινία διεθνούς παραγωγής όπου μερικές σκηνές της γυρίστηκαν στα Τρίκαλα. Η αγάπη της για τα καλλιτεχνικά και πολιτιστικά του τόπου την ώθησαν στο να  συμμετάσχει σε μια πολύμηνη έρευνα για την ιστορία και τις δράσεις της Δημοτικής Φιλαρμονικής και άλλων τοπικών πολιτιστικών  του δήμου Τρικκαίων, από τα πρώτα χρόνια της πορεία της έως και σήμερα. Είναι ενεργό μέλος στους εθελοντές του δήμου Τρικκαίων. Βασικό μέλος της μπάντας του Δήμου. Μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Τρικάλων. Χορωδός από νεαρά ηλικία, με μετέπειτα σύντομη παρουσία στην Δημοτική Χορωδία Τρικάλων. Συμμετοχή σε τοπικούς χορευτικούς συλλόγους.

Έχει παρακολουθήσει αμέτρητα σεμινάρια του δήμου Τρικκαίων και στα Κέντρα Δια βίου Μάθησης. Έχει παρακολουθήσει αμέτρητες εκδηλώσεις /συναυλίες πολιτιστικού περιεχομένου εντός και εκτός. Είναι λάτρις του αθλητισμού, αγαπά τις τέχνες, σέβεται την τρίτη ηλικία και  είναι χαρακτήρας με περιβαλλοντικές ευαισθησίες.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia