Γνωριμία με τους “πρωταθλητές” του Εθελοντισμού!

Πρόκειται για τους αφανείς ήρωες του εθελοντισμού στην πόλη μας. Είναι οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι που με περίσσευμα ψυχής αγωνίζονται, συχνά υπό αντίξοες συνθήκες, για να φέρουν εις πέρας την ιερή αποστολή που έχουν αναλάβει.

Οι (4) τέσσερις εθελοντές Γιούλα, Δήμητρα, Αλέκα και Σάκης (όλοι τους μέλη της εθελοντικής ομάδας του Δήμου Τρικκαίων) βάζουν στην κυριολεξία πλάτη στον αγώνα της συγκέντρωσης αγαθών, που προσφέρονται σε όσους τα έχουν ανάγκη.

Ειδικότερα, στο κέντρο συλλογής αγαθών, κάθε Τρίτη γίνεται συγκέντρωση ρούχων, ενώ κάθε Πέμπτη στις 10.30 το πρωί, γίνεται διανομή στους συμπολίτες που σπεύδουν μαζικά να προμηθευτούν ρουχισμό και διάφορα υποδήματα από το υστέρημα των Τρικαλινων.

Η ομάδα εθελοντών του Δήμου Τρικκαίων έχει αναπτύξει πλούσια και πολυπρόσωπη κοινωνική δράση. Μπορεί, μάλιστα, να καυχιέται για την αποστολή ρουχισμού με κοντέινερ στη Νιγηρία ,ενώ προσφάτως οργάνωσε με επιτυχία αποστολή δυο κοντέινερ, γεμάτα ρουχισμό, στη γειτονική Βουλγαρία!Τις επόμενες μέρες θα σταλεί με φορτηγό ρουχισμός στο Φωτεινό, που θα παραλάβει ο τοπικός Ιερέας….εύγε σας παίδες!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia