Γρήγορες αποζημιώσεις ζήτησε από το Δαμάσι ο Αλέξης Τσίπρας(φωτο-βίντεο)

Στο Δαμάσι έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις σεισμόπληκτες περιοχές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην περιοχή προκειμένου να διαπιστώσει το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.

Οι δηλώσεις του κ. Τσίπρα:

Τον Αλέξη Τσίπρα υποδέχθηκε στο Δαμάσι ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας ο οποίος ενημέρωσε τον κ. Τσίπρα για τις ζημιές που προκάλεσε ο σεισμός.

Κόκκαλης με Τσίπρα στο Δαμάσι: Η πολιτεία να υπερβεί εαυτόν για τους σεισμοπαθείς

Στις σεισμόπληκτες περιοχές των δήμων Ελασσόνας και Τυρνάβου βρέθηκε για μία ακόμη φορά ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης, στο πλευρό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Κόκκαλης κατά τις συζητήσεις που είχε με αυτοδιοικητικούς και πολίτες, επανέλαβε την ανάγκη «η πολιτεία να υπερβεί εαυτόν για τους σεισμοπαθείς, επιταχύνοντας στο μέγιστο δυνατό τις διαδικασίες. Βρισκόμαστε σε μία ιδιαίτερη κρίσιμη συγκυρία λόγω της πανδημίας αλλά και των καιρικών συνθηκών, η οποία δε δίνει κανένα περιθώριο για ολιγωρίες. Είμαστε δίπλα στην κοινωνία και έτοιμοι να συνδράμουμε σε ό,τι χρειαστεί».

Πηγή: larissapress.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia