Γ. Ζιώγας: «Ήταν μια πραγματική γιορτή, συγχαρητήρια στους διοργανωτές»

Την ικανοποίηση του για την επιτυχημένη και γιορτινή εκδήλωση με συμβουλές – οδηγίες για την κυκλοφοριακή αγωγή κυρίως μικρών παιδιών, στην είσοσοδο του Μύλου των Ξωτικών, εξέφρασε μιλώντας στο trikalafocus ο πρόεδρος της «Αστική Ανάπτυξη» ΑΕ του Δήμου Τρικκαίων Γιώργος Ζιώγας.

Ο Γιώργος Ζιώγας με τον διευθύνοντα σύμβουλο της e-trikala Γιάννη Κωτούλα και τον Διοικητή της Τροχαίας Τρικάλων Κώστα Κωστακόπουλο.

Ο πρώην αντιδήμαρχος στάθηκε στη συνεργασία Δήμου Τρικκαίων, Δημοτικής Αστυνομίας Τρικκαίων, Τμήματος Τροχαίας της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων και Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων που στόχο είχε να ενημερώσουν τους μικρούς επισκέπτες του Χριστουγεννιάτικου πάρκου για όλα όσα σχετίζονται με την οδική ασφάλεια.

Συμμετείχε και ο ίδιος, διανέμοντας το βιβλίο της Υπαρχιφύλακα κ. Δέσποινας Γκουτζολίκα με τίτλο «Ο Σταμάτης και ο Γρηγόρης πάνε εκδρομή» και φυσικά δίνοντας χρήσιμες συμβουλές για ασφαλή μετακίνηση σε μικρούς και μεγάλους.

Λίγο πριν πέσει η αυλαία του 11ου Μύλου των Ξωτικών, φωτογραφήθηκε με τους ήρωες του πάρκου τους οποίους ευχαρίστησε για τη ζωντάνια και τα χαμόγελα που χάρισαν στους χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. «Κάνατε τα φετινά Χριστούγεννα μαγικά» είπε χαρακτηριστικά το στέλεχος της δημοτικής αρχής.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia