Γ. Ζιώγας: «Δημιουργούμε πάνω από 2 χιλιάδες διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης»

Την πιλοτική εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης ως το τέλος του μήνα, ανακοίνωσε από τη Λέσχη 97,6 ο πρόεδρος της αστικής ανάπτυξης Γιώργος Ζιώγας, εξηγώντας πως για ένα περίπου μήνα θα αφήνονται στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων σε μορφή κλήσης ενημερωτικά φυλλάδια για τις 550 θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης που θα υπάρχουν στο κέντρο των Τρικάλων:

« Θεωρώ ότι πριν τελειώσει ο Ιούλιος θα αρχίσει πιλοτικά η ελεγχόμενη στάθμευση, θα περνάει δηλαδή η δημοτική αστυνομία να αφήνει ένα ενημερωτικό φυλλάδιο στα οχήματα. Συγκεκριμένα, το φυλλάδιο θα είναι στο ροζ χρώμα της κλήσης, ώστε να το προσέχουν οι δημότες και να μην το πετάνε, και να ενημερώνεται έτσι ο κόσμος για την αλλαγή.

Είναι προτεραιότητα μας να κάνουμε ένα συμμάζεμα στο κέντρο της πόλης, οριοθετήσαμε 550 θέσεις και όχι 1200 που ήταν στην αρχή, ώστε να δούμε αν είναι αρκετές. Με έναν υπολογισμό εναλλαγών στην στάθμευση με 4 φορές μέσο όρο, δημιουργούμε πάνω από 2 χιλιάδες διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης, που αυτή τη στιγμή προφανώς δεν υπάρχουν.

Όπως και για τα δίκυκλα και τις θέσεις που φτιάξαμε, και παίρνουμε μόνο θετικά μηνύματα για αυτό.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia