Γ. Ηλιάδης στοn ΣΚΑΪ: Το ΚΙΝ.ΑΛ. θα βγει εκλογικά ενισχυμένο.


Για τη σχέση των νέων με την πολιτική και την ανάγκη ενασχόλησης τους με τα κοινά, διότι μόνο μέσω της πολιτικής μπορούν να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν μίλησε το πρωί της Τρίτης, ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Ηλιάδης στην ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι» με τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα.  

Ο νεαρός πολιτικός εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα της κάλπης στις 7 Ιουλίου, σημειώνοντας ότι το ΚΙΝ.ΑΛ. θα βγει εκλογικά ενισχυμένο, παγιώνοντας το καλό εκλογικό ποσοστό που έλαβε στις ευρωεκλογές, που το κατέστησε την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.

Κατά την παρουσία του, στην ενημερωτική εκπομπή αναφέρθηκε στη σχέση των νέων με την πολιτική, αλλά και στην απαξίωση που καταγράφεται από το εκλογικό σώμα. 

«Αποτελεί χρέος να πειστούν οι νέοι να επιστρέψουν και πάλι στην πολιτική, η νέα γενιά δεν μπορεί και δεν πρέπει να απέχει από την πολιτική, γιατί μόνο μέσω της πολιτικής μπορούν να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν» υπογράμμισε με έμφαση και πρόσθεσε «πρέπει να πείσουμε ότι μέσω της πολιτικής κάτι ωραίο δημιουργείται».  

 Όπως ανέφερε «η πρόεδρος του  Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά το πιστεύει αυτό και για αυτό έχει τοποθετήσει σε θέσεις-κλειδιά στο κόμμα νέους ανθρώπους, όπως είναι ο γραμματέας Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου Παύλος Χρηστίδης κ.α».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia