Γ. Καταβούτας: Έναρξη των εργασιών για την κατασκευή κυνοκομείου στα Τρίκαλα

Με ανάρτηση του στα social media, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων Γιώργος Καταβούτας, ανακοινώνει την έναρξη των εργασιών κατασκευής του νέου δημοτικού κυνοκομείου:

Κάποιοι όπως ο tzagger είναι οι τυχεροί της υπόθεσης σήμερα όμως η ημέρα τον βρίσκει με το κεφάλι ψηλά για τη βοήθεια που προσφέρει ο Δήμος Τρικκαίων στους άτυχους φίλους του.
Παγκόσμια ημέρα για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και τι καλύτερο από το να ανακοινώσουμε την έναρξη των εργασιών μας για το καταφύγιο τους.


Το νέο κυνοκομειο λοιπόν θα έχει κάλυψη 491,06 τ.μ. και θα περιλαμβάνει χώρους γραφείου για το προσωπικό, εξεταστήριο – ιατρείο , δυνατότητα απομόνωσης των ασθενών,αποθήκη τροφίμων, κουζίνα, W.C και δύο ανεξάρτητα κτήρια για τα αδέσποτα με ατομικούς χώρους διαμονής και άσκησης με υπερυψωμένη επιφάνεια για ύπνο , απαλλαγμένους από υγρασία και στεγασμένους, με δυνατότητα πλυσίματος και αποστράγγισης.


Σημαντικότερο βήμα βέβαια αποτελεί η ατομική ενσυναίσθηση και ευθύνη ώστε να δώσουμε αξιοπρεπή λύση, αναγνωρίζοντας ότι τα ζώα δεν είναι παιχνίδια αλλά πιστοί σύντροφοι που αξίζουν την αγάπη μας
Ρωτήστε και τον για πάντα αδέσποτο στην ψυχή Casper που παρά τις όποιες αντιρρήσεις ήρθε στην οικογένεια μας πριν 12χρονια και έκτοτε αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia