Γ. Καταβούτας: «Αυτές είναι οι ασφαλτοστρώσεις στους πρώτους μήνες του 2023»

Σε τροχιά ολοκλήρωσης εισέρχονται οι ασφαλτοστρώσεις του τρέχοντος έτους, πριν «παραδώσουν τη σκυτάλη» στις αμέσως επόμενες που θα δρομολογηθούν στους πρώτους μήνες του 2023, σύμφωνα με το πρόγραμμα που εκπόνησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων. Για το πλάνο σχεδιασμού, που θα βελτιώσει σημαντικά την καθημερινότητα, μίλησε στο tikalafocus, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Καταβούτας, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Τελευταίες ασφαλτοστώσεις του έτους με πλήρη ασφαλτόστρωση και εκτεταμένη στην Ζωοδόχου Πηγής,, την οποία πιάσαμε από την αρχή της, δηλαδή από το ύψος της Ασκληπιού και το πέρας της, κοντα στις γραμμές του τραίνου στο Κηπάκι Σαραγίων. Παράλληλα, προετοιμάσαμε για άσφαλτο και θα ασφαλτοστρώσουμε καιρού επιτρέποντος την πλατεία που βρίσκεται μέσα στο Φλαμούλι και του τέσσερις δρόμους που την περιβάλλουν.

Θέου θέλοντος, στους πρώτους μήνες του 2023 θα κάνουμε πρώτη ασφαλτόστρωση στο Κηπάκι Σαραγίων όπου θα κάνουμε το δρόμο από τις γραμμές μέχρι και το αμαξοστάσιο, που είναι σε κακή κατάσταση το οδόστρωμα. Οι επόμενες ασφαλτοστρώσεις αφορούν τις οδούς Αργοναυτών, Μακεδονίας και Σωκράτους.

Γενικά μπορώ να σας πώ οτι υπάρχει κλίμα αισιοδοξίας στην Τεχνικη Υπηρεσία και στον Δήμο Τρικκαίων για τις ασφαλτοστρώσεις του 2023 καθώς ήδη ο Δήμαρχος μας μας έχει εξασφαλίσει τα απαραίτητα κονδύλια ώστε να εργαστούμε απρόσκοπτα και να κάνουμε εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις που ομολογουμένως η πόλη χρειάζεται και το αντιλαμβανόμαστε όλοι»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia