Γ. Καταβούτας: Ξεκίνησε η κατασκευή του νέου Skate Park στα Τρίκαλα

Κομιστής ευχάριστων νέων είναι για τους Τρικαλινούς λάτρεις του σκέιτ, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Τρικκαίων Γιώργος Καταβούτας.

Μιλώντας στο trikalafocus, ανακοίνωσε την έναρξη των πρώτων εργασιών για την κατασκευή νεου Skate Park, σε δημοτική έκταση κοντά στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Τους επόμενους μήνες οι φίλοι της σανίδας σκέιτ αναμένεται να αποκτήσουν σύγχρονο στέκι όπου θα μπορουν να αθλούνται με ασφάλεια μικροί και μεγαλοι. Ο Γιώργος Καταβούτας δήλωσε σχετικά:

«Ηδη το νέο σκέιτ παρκ έχει μπει σε διαδικασία, μετά την μελέτη και την δημοπράτηση του το’ χει αναλάβει ήδη ο εργολάβος, οπότε πριν μπει ο εργολάβος και ξεκινήσει τις διαδικασίες έγιναν οι απαραίτητες καθαιρέσεις και μια αναδιαμόρφωση πέριξ του σταδίου Τρικάλων. Ουσιαστικά, ανοίξαμε την οπτική θέα, το στάδιο το βλέπουμε από μεγαλύτερη απόσταση και σιγά – σιγά μπαίνουμε στην διαδικασία να ξεκινήσουμε το νέο σκέιτ παρκ το οποίο θα είναι νέο τοπόσημο ειδικά για τη νεολαία μας όπου θα μπορεί να εξασκεί το αγαπημένο της αθλημα και χόμπι».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia