Γ. Καταβούτας: Προχωρούν τα έργα ανάπλασης του Ληθαίου

Καθημερινές είναι οι επισκέψεις του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργου Καταβούτα στα έργα ανάπλασης του Ληθαίου. Μάλιστα στην οδό Όθωνος έχει ήδη τοποθετηθεί ο νέος φωτισμός, έχει γίνει η διαμόρφωση των πεζοδρομίων, ενώ χθες ο εργολάβος του έργου ολοκλήρωσε την ασφαλτόστρωση της παραποτάμιας οδού.

Σύμφωνα με το στέλεχος της δημοτικής αρχής, οι εργασίες θα επεκταθούν και στο υπόλοιπο τμήμα της οδού Όθωνος και της γέφυρας του παλιού ΚΤΕΛ, μέχρι την οδό Ιακωβάκη και την συνάντηση της με την γέφυρα Γκίκα.

«Σήμερα ολοκληρώθηκαν τα ασφαλτικά στην οδό Όθωνος, μένει να ολοκληρωθεί ο ποδηλατόδρομος και το υπόλοιπο πεζοδρόμιο. Πλέον ο δρόμος συνεχίζει να είναι διπλής κατεύθυνσης χωρίς νησίδα. Θεωρώ πως μέχρι το τέλος του μήνα θα ολοκληρωθουν τα έργα και από την πλευρά του ποταμού (ποδηλατόδρομος και πεζοδρόμηση) και συνεχίζουμε να δουλεύουμε για ένα μήνα στην οδό Ιακωβάκη. Είμαι ικανοποιημένος από την πορεία εκτέλεσης των εργασιών και από το αποτέλεσμα που φαίνεται να έχει» σχολίασε ο Γιώργος Καταβούτας

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia