Γ. Κουτσονάσιος: «Όλοι μαζί θα δώσουμε νικηφόρους αγώνες για τη Νέα Δημοκρατία» (Βίντεο)

Σε πνεύμα ομοψυχίας και διάθεσης ανάπτυξης στοχευμένων πρωτοβουλιών για την ανάδειξη του κυβερνητικού έργου της Νέας Δημοκρατίας, συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης, η ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Τρικάλων υπό τον συντονισμό του νέου προέδρου του κομματικού οργάνου Γιάννη Κουτσονάσιου.

Μιλώντας στα μέλη της διοικούσας επίτροπής, ο κ.Κουτσονάσιος έθεσε το περίγραμμα του πλαισίου λειτουργίας και αναφέρθηκε αναλυτικά σε οργανωτικά ζητήματα, δίνοντας έμφαση στην προετοιμασία των γαλάζιων στελεχών σε όλο το νομό τρικάλων ενόψει των εθνικών εκλογων που φαίνεται πως «κλείδωσαν» για τον Απρίλιο.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε ο απερχόμενος πρόεδρος Κώστας Τρέλλης, ο οποίος ευχαρίστησε τα γαλάζια μέλη για τη συμπόρευση και συνεργασία όλο το διάστημα που βρισκόταν στο τιμόνι της ΔΕΕΠ και έστειλε ενα ξεχωριστό “ευχαριστώ” στους χορηγούς που ενίσχυσαν το έργο της κομματικής οργάνωσης.

Ο Πρόεδρος Γιάννης Κουτσονάσιος όρισε την Μάνη Γιαννοτάκη ως γραμματέα και την Μαρία Σιουπέρη ως Ταμία. Τις επόμενες μέρες θα στελεχωθούν τομείς δράσεις από έμπειρα στελέχη της ΝΔ.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia