Γ. Πρ.Ηλιάδης: Δημόσια διοίκηση ανεξάρτητη και ευέλικτη


Με αμείωτη ένταση και ρυθμό συνεχίζει τις περιοδείες ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Ηλιάδης, διευρύνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τις επαφές του με εκπροσώπους φορέων του ν. Τρικάλων. 

Το πρωί της Παρασκευή 28 Ιουνίου επισκέφτηκε δημόσιες υπηρεσίες στην πόλη των Τρικάλων και συγκεκριμένα τη Δ.Ο.Υ. και τον  ΕΦΚΑ, όπου συνομίλησε με τους δημόσιους λειτουργούς και άκουσε τις επισημάνσεις τους. 

Επανέλαβε ότι το Κίνημα Αλλαγής επιθυμεί μια δημόσια διοίκηση ανεξάρτητη, λειτουργική, ευέλικτη και κυρίως αποτελεσματική, που θα ασκεί ορθολογικά σχεδιασμένες δημόσιες πολιτικές. 

«Ευελιξία, Συμμετοχή, Ψηφιακός σχεδιασμός, Ανοικτότητα και Καινοτομία είναι οι βασικές αρχές πάνω στις οποίες έχουν στηριχθεί και έχει εκπονηθεί το «Σχέδιο Ελλάδα» για ένα σύγχρονο Κράτος που θα επικεντρώνεται στον πολίτη και την ανάπτυξη» τόνισε με έμφαση και πρόσθεσε «Στρατηγική επιδίωξη της πολιτικής μας πρότασης είναι η δημιουργία ενός ισχυρού επιτελικού, ψηφιακού, αποδοτικού και ποιοτικού Κράτους, που θα αξιοποιεί τις ικανότητες και δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού της διοίκησης, συνδυάζοντας τον έλεγχο απόδοσης και την αξιολόγηση με τη διαρκή επιμόρφωση και ανάπτυξη». 

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia