Δήλωση του Γιάννη Μπουτίνα – Αρνητικά τα αποτελέσματα στον ιό του κορονοϊού

Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες συμπολίτες μου για το ενδιαφέρον με κουτσομπολίστικη διάθεση , για την υγεία μου και παράλληλα να τους ενημερώσω ότι το τεστ covid-19  που έκανα το βράδυ της  Πέμπτης είναι αρνητικό και για εμένα και για τη σύζυγο μου φυσικά  .

Το περασμένο Σάββατο (πριν 7 ημέρες ) παρευρέθηκα σε μια ημερίδα του ΤΕΦΑΑ , μετά από πίεση των διοργανωτών (και το αναφέρω γιατί τους παρότρυνα να την αναβάλλουν λόγω ακύρωσης όλων των εκδηλώσεων ) που αφορούσε εναλλακτικές μορφές τουρισμού και την  Πέμπτη το βράδυ (12/2/20) ενημερώθηκα ότι ο κεντρικός ομιλητής βγήκε θετικόs στον covid-19 και νοσηλεύεται στο ΣΩΤΗΡΙΑ . Αμέσως  , έχοντας υψηλό το αίσθημα ατομικής ευθύνης , το βράδυ της Πέμπτης πήγα στο Νοσοκομείο Τρικάλων μαζί με τη σύζυγο μου και δώσαμε φαρυγγικό επίχρισμα για τα ανάλογα τεστ covid-19. Σημειώνω ότι όλες αυτές τις 7 ημέρες δεν είχα απολύτως κανένα σύμπτωμα της ασθένειας .

Από εκείνη τη στιγμή , παρέμεινα εντός της οικίας μου ,τηρώντας όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Το βράδυ της Παρασκευής (13/12/2020) λάβαμε τα αποτελέσματα τα οποία ήταν αρνητικά και για τους δυο μας .

Προσωπικά θα τηρήσω αυξημένο το επίπεδο προστασίας για τις επόμενες 6 ημέρες , που θα συμπληρωθεί το διάστημα των 14 ημερών από την ομιλία του νοσούντα .

Αλλά και μετά , θα τηρήσω και πρέπει να τηρήσουμε όλοι μας αυξημένο αίσθημα ατομικής ευθύνης γιατί ο covid-19 είναι εκεί έξω , παντού γύρω μας και καραδοκεί .Σήμερα είμαστε αρνητικοί όλοι , αύριο κανείς δεν ξέρει…

Κλείνοντας θα αναφερθώ στις τελευταίες 24 ώρες και για το bulling και την κοινωνική κριτική που δέχθηκα ,που θύμιζε περιόδους Μεσαίωνα. Προσωπικά από την πρώτη στιγμή τήρησα όλες τις οδηγίες αλλά και η σύζυγος μου ,ως ιατρός , έχοντας υψηλότερο το αίσθημα ευθύνης προφύλαξε τον εαυτό της αλλά και περισσότερο τους ασθενείς της .

Κρίμα που τα αποτελέσματα βγήκαν γρήγορα και δεν θα υπάρχει θέμα συζήτησης για τον καφέ του Σαββατοκύριακου. Ας είναι αυτό το περιστατικό , φωτεινός οδηγός για όλους μας για να προφυλαχθούμε περισσότερο από τον covid-19 .

Γιάννης Μπουτίνας

Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού

Περιφ. Θεσσαλίας

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia