Δήμητρα Κουρεμένου: Η έμπνευση του Κώστα Μαράβα έχει “άρωμα γυναίκας”.

Οι νέες ιδέες της δυναμικής Δήμητρας Κουρεμένου για τoν Δήμο Πύλης (έλκει την καταγωγή της από την Δημοτική Ενότητα Νεράϊδας, ένα πραγματικό “μαργαριτάρι” στα ορεινά του Δήμου Πύλης, με απαράμιλλο φυσικό κάλλος) αποτέλεσαν τα θεμέλια πάνω στα οποία θα πορευθούν ο Δήμαρχος Πύλη Κώστας Μαράβας και η υποψήφια Δημοτική σύμβουλος, μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της 26ης Μαϊου.

Η Δήμητρα θεωρεί υποχρέωση όλων τη συμμετοχή στα κοινά και περισσοτερο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και απευθύνει κάλεσμα στις νέες γυναίκες να δραστηριοποιηθουν προς την κατεύθυνση αυτή, με δεδομένο ότι οι σύγχρονες γυναίκες, ολοκληρωτικά χειραφετημένες και ανεπηρέαστες από αναχρονιστικές αντιλήψεις, μπορούν να βγουν στο προσκήνιο με όραμα και δυναμισμό βάζοντας τη δική τους πινελιά στον τόπο που γεννήθηκαν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά.

Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πύλης Δήμητρα Κουρεμένου γιορτάζει την ημέρα της γυναίκας με φίλες της.

Η κα Δήμητρα Κουρεμένου – Γαλάνη του Κωνσταντίνου είναι απόφοιτος Λυκείου και το επάγγελμα της είναι η κομμωτική.Είναι παντρεμένη με τον Ιωάννη Γαλάνη, με καταγωγή από την Κοινότητα Παραποτάμου – οικισμό ΛΙΛΗ Δημοτικής Ενότητας Πιαλείων. Ειναι υποψήφια στην Δημοτική Ενότητα Πιαλείων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia