Δήμος Πύλης: Νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Θανάσης Μπαλατσούκας

Αλλαγή σκυτάλης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης.

Σε ενωτικό κλίμα διεξήχθησαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης οι δημαιρεσίες για την ανάδειξη νέου προέδρου και μελών Οικονομικής επιτροπής και επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Ο κ. Θανάσης Μπαλατσούκας που προτάθηκε από τον Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα για την παράταξη «Πρώτα ο άνθρωπος» εξελέγη με 17 ψήφους σε σύνολο 31 ψηφισάντων.

Αντιπρόεδρος του Σώματος εξελέγη από την παράταξη «Πύλης Όραμα» ο Νίκος Γουλιώτης με 13 ψήφους και στη θέση του Γραμματέα ο Δημήτρης Μάντζιος από την παράταξη Πύλη ΑΞΙΩΝ με 14 ψήφους.

Από την πλευρά του ο νέος πρόεδρος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πυλης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τόνισε οτι θα κάνει ο, τι καλύτερο μπορεί για το καλό του Δήμου Πύλης και την καλύτερη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Επιπρόσθετα, υπογράμμισε πως σκοπεύει να συναντηθεί με τους επικεφαλής των παρατάξεων.

Ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας ζήτησε από τον νέο πρόεδρο να είναι αντικειμενικός όπως ήταν ο απερχόμενος πρόεδρος Χρήστος Νάκος και εξέφρασε την βεβαιότητα του θα ανταπεξέλθει άνετα στα νέα του καθήκοντα. Δείτε φωτογραφίες από τις δημαιρεσίες:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia