Site icon trikalafocus.gr

Δειγματοληψία covid σε συνθήκες χειμώνα στη Φαρκαδόνα

Μόνο εύκολη δεν είναι σήμερα η αποστολή των μελών της Κινητής Μονάδας του ΕΟΔΥ στη Φαρκαδόνα, καθώς καλούνται να φέρουν εις πέρας τη μαζική δειγματοληψία, κόντρα στο τσουχτερό κρύο και την αφόρητη υγρασία…

Σε εξέλιξη είναι αυτη την ώρα οι δωρεάν μαζικοί  δειγματοληπτικοί  έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 (Rapid Tests) μέσω της δράσης «Drive through testing», σε χώρο δίπλα από το Γενικό Λύκειο Φαρκαδόνας.

Παντός καιρού: Η Δήμητρα Νάτσινα και τα μέλη της κινητής μονάδας στο drive through της Φαρκαδόνας δίνουν το δικό τους αγώνα στην αναχαίτιση του δεύτερου κύματος της πανδημίας.

Οι πολίτες που προσέρχονται με το ιδιωτικό τους όχημα, οφείλουν να τηρούν τις οδηγίες που προβλέπονται σχετικά με τη μετακίνησή τους και να έχουν μαζί τους κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει τον ΑΜΚΑ τους.

Οι δωρεάν μαζικοί  δειγματοληπτικοί  έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 (Rapid Tests) μέσω της δράσης «Drive through testing», από τις Κινητές Μονάδες ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους Δήμους.

Exit mobile version