Δεν έχουν ιερό και όσιο: κλέβουν ρουχισμό από τους απόρους!

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση των Τρικαλινών στο κάλεσμα του Δήμου Τρικκαίων για συγκέντρωση ρούχων (ανακυκλώσιμων υλικων) τα οποία διατίθενται για να καλύψουν ανάγκες κοινωνικών ομάδων που τα έχουν πραγματική ανάγκη.

Σήμερα, ο κ. Αποστόλης επισκέπτεται τα 15 συνολικά σημεία της πόλης όπου είναι εγκατεστημένοι οι ειδικοι κάδοι για να αδειάσει το περιεχόμενο τους και να το μεταφέρει στο αμαξοστάσιο του Δήμου, ωστε να ακολουθήσει η απαραίτητη διαδικασία της διαλογής.

«Ο κάθε κάδος χωράει περίπου 200 κιλά ρουχα» μας είπε ο κ. Αποστόλης για να να μας προσγειώσει στη σκληρή πραγματικότητα… «Δυστυχώς, απ’ αυτά, μόνο το 40% θα προσφέρει χαρά η θα φανεί χρήσιμο σε συνανθρώπους μας λόγω των πιτσιρικάδων που τρυπώνουν στους κάδους και αφαιρούν τα καλύτερα ρούχα! Επίσης, πολλοί Τρικαλινοι που διαπιστώνουν ότι ο κάδος είναι γεμάτος, αφήνουν τα ρούχα πέριξ του κάδου ανακύκλωσης με αποτέλεσμα διάφοροι επιτήδειοι να αρπάζουν το ρουχισμό που βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση»

«Είναι προτιμότερο να κρατάμε τα συγκεντρωμένα ρούχα σπίτι μας και να τα αδειάζουμε εντός των κάδων πάρα να τα αφήνουμε εκτεθειμένα γύρω τους» μας είπε ο κ Αποστόλης!



Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia