Δε σταματά τις επαφές ο Γιώργος Ηλιάδης



Αποφασισμένος να καταγράψει προβλήματα και απόψεις με απώτερο στόχο την επίλυση τους είναι ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Ηλιάδης.

Στόχο που επιτυγχάνει καθημερινώς από τις επαφές που πραγματοποιεί κατά τη διάρκεια των περιοδειών του σε όλο το ν. Τρικάλων.

Το πρωί της Παρασκευή επισκέφθηκε μια από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο, την γαλακτοβιομηχανία ΤΥΡΑΣ.

Ο Γιώργος Ηλιάδης  συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της επιχείρησης  κ. Μιχάλη Σαράντη καθώς και τον Γιώργο Δ. Σαράντη, έναν από τους εκπροσώπους της νέας γενιάς των οικογενειακών μετόχων, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους της επιχείρησης.

Κατά την επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της σημαντικής αυτής τρικαλινής επιχείρησης, ο Γιώργος Ηλιάδης παρουσίασε τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και την οικονομική ανάκαμψη που χρειάζεται ο τόπος για να εξέλθει από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται.

Επόμενος σταθμός η λαϊκή αγορά και τα καταστήματα του κέντρου της Πύλης.  Συνοδευόμενος από φίλους ο νεαρός πολιτικός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς και εμπόρους οι οποίοι του εξέθεσαν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κλάδοι τους.

Η ίδια εικόνα επικράτησε και στην λαϊκή αγορά και τα καταστήματα της Καλαμπάκας, όπου και εκεί παραγωγοί, έμποροι και καταναλωτές άδραξαν την ευκαιρία και του παρέθεσαν τα προβλήματα τους.

Ο υποψήφιος βουλευτής για ακόμα μια φορά υπογράμμισε ότι την επομένη των εθνικών εκλογών θα είναι στο πλευρό τους και στην διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους για αξιοπρεπή διαβίωση.

Από την περιοδεία του Γιώργου Ηλιάδη δε θα μπορούσε να απουσιάζει μια επίσκεψη στην ΕΑΣ Καλαμπάκας, το σημείο όπου «χτυπά η καρδιά» του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή.

Ο νεαρός πολιτικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΑΣ Καλαμπάκας Δημήτρη Κόττη και συζήτησαν για την ανάγκη στήριξης των αγροτών και κτηνοτρόφων.  

Στάθηκε στον σημαντικό  ρόλο του αγροτικού τομέα για την έξοδο της χώρας από την κρίση και τη συμβολή του στην απασχόληση και τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής.

Ενώ, σημείωσε για ακόμα μια φορά ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει επεξεργασθεί και έχει καταθέσει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο πολιτικής για τους αγρότες και την ύπαιθρο.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia