Δημήτρης Μήτραινας: Συνεχή και αρμονική συνεργασία με Ε.ΑΣ.Υ.Τ. για την ανάδειξη του πολύπλευρου έργου του αστυνομικού (Βίντεο)

Στη διαχρονικά αγαστή συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων που εμβαθύνει στον πολυδιάστατο ρόλο του σύγχρονου αστυνομικού, αναφέρθηκε στο χαιρετισμό του στην Γενική Συνέλευση της Ε.ΑΣ.Υ. Τ., ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων Δημήτρης Μήτραινας.

Η ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων κ.κ. Δημήτρης Μήτραινας και Αθανάσιος Καππάς, στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Ε.ΑΣ.Υ.Τ.

Ο ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ συνεχάρη την Π.Ο.ΑΣ.Υ. και την Ε.ΑΣ.Υ. Τρικάλων «για ό,τι έχει επιτευχθεί τα τελευταία έτη σε τεχνικό και οικονομικό επίπεδο με την παρότρυνση ο υγιής συνδικαλισμός να συνεχίσει αγόγγυστα και με ζήλο τον αγώνα και τις διεκδικήσεις προς όφελος όλων των συναδέλφων».

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Τ. «για την αρμονική και συνεχή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, την καθοριστική συμβολή τους στην επίλυση προβλημάτων και την βελτίωση των συνθηκών εργασίας όλων των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, αλλά και την συμβολή τους στην ενίσχυση της εξωστρέφειας της Αστυνομίας προς την τοπική μας κοινωνία».

Δείτε το χαιρετισμό του κ. Μήτραινα στο περιθώριο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia