Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων: Θα απέχει η Λαϊκή Συσπείρωση

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης καταθέσαμε με επιστολή μας προς την Πρόεδρο του Δ.Σ. του Δήμου Τρικκαίων, αίτημα αναβολής της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη και ταυτόχρονα ζητήσαμε να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση με τη φυσική παρουσία (δια ζώσης) των δημοτικών συμβούλων με όλα τα μέτρα προστασίας.

Θεωρούμε προκλητική, εγωιστική και ατομικιστική τη συνεδρίαση του Δ.Σ. με τηλεδιάσκεψη και πιστεύουμε ότι με αυτή τη μορφή της εξ αποστάσεως συνεδρίασης εκτιθέμεθα αρνητικά απέναντι σε χιλιάδες εργαζόμενους, μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς.

Κάποιος μπορεί να σκεφθεί ότι είναι μια σώφρων πράξη γιατί έτσι επιβάλλουν οι ειδικοί.

Αλλά ας σκεφτούμε την ειρωνεία.

Τεράστιος αριθμός εκπαιδευτικών και μαθητών στοιβάζονται σε αίθουσες κλουβιά, σε σχολεία του Δήμου μας, σε 25ρια και 27ρια τμήματα ή στα μέσα μαζικής μεταφοράς και είναι εκτεθειμένοι καθημερινά στον κορονοϊό αφού είναι έντονο το στοιχείο του συνωστισμού, και μεις πρέπει να προστατευτούμε . . . 

Εμείς τί είμαστε;  Οι άλλοι; Οι διαφορετικοί;  Έξω από το λαό;

Αυτή τη λογική των δύο μέτρων και δύο σταθμών δεν είμαστε διατεθειμένοι ως δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης να νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας στη σημερινή συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης:

Καΐκης Γιώργος

Γκολοβράντζας Δημήτρης

Γεροκώστας Θανάσης

Κελεπούρης Γιώργος

Τάσιος Βάιος

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia