Διάχυτη αισιοδοξία στη συνάντηση Γιώργου Μητσιούλη-Δημήτρη Κουρέτα!

Δυο αυτοδιοικητικοί με πολλά κοινά χαρακτηριστικά (αρέσκονται να μάχονται το πολιτικό κατεστημένο, πιστοί σε σταθερές αξίες) συναντήθηκαν απόψε στο εκλογικό κέντρο της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης ΤΡΙΚΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας καθηγητής Δημήτρης Κουρέτας και συνεργάτες του επισκέφτηκαν τον υποψήφιο Δήμαρχο Τρικκαίων Γιώργο Μητσιούλη στο στρατηγείο του πολιτικού μηχανικού, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τα στελέχη και τους φίλους της ΤΡΙΚΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να αναλύσουν θέματα που αφορούν γενικότερα την αυτοδιοίκηση αλλά και τις εκλογές, ανταλλάσσοντας παράλληλα ευχές για καλή επιτυχία στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Αίσθηση, ωστόσο προκάλεσε η τοποθέτηση του επικεφαλής της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ, οτι έχει στα χέρια του δημοσκόπηση για την Περιφέρεια Θεσσαλίας που τον εμφανίζει στην τρίτη θέση με 17%, ακριβώς δύο μονάδες πίσω από το Νίκο Τσιλιμίγκα που βρίσκεται στο 19%, με τον Κώστα Αγοραστό να καταλαμβάνει την πρώτη θέση με 37%.…Με σωστή δουλειά θα είμαστε στην δεύτερη θέση… επεσήμανε ο κ.Κουρέτας.

Από την πλευρά του ο φύσει αισιόδοξος Γιώργος Μητσιούλης εξέφρασε την απόλυτη πεποίθηση ότι ο συνδυασμός του στελεχωμένος από ικανούς και δραστήριους ανθρώπους θα αγκαλιαστεί από την Τρικαλινή κοινωνία που είναι έτοιμη να κάνει την ανατροπή.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia