Διήμερο Artattack στην πόλη των Τρικάλων

Artattack Διήμερο Πανελλαδικής Δράσης13 – 14 Μαρτίου 2021
Το διήμερο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Μαρτίου και θα έχει πανελλαδικό και παν-καλλιτεχνικό χαρακτήρα. Δεκάδες σωματεία και φορείς εργαζόμενων και δημιουργών, φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι έχουν πάρει απόφαση συμμετοχής. 
Μετά από 1 χρόνο…Συνεχίζουμε, ακόμα πιο δυνατοί, περνάμε στην επίθεση!1 χρόνο με τους χώρους πολιτισμού κλειστούς, η  ανάγκη για ζωντανή επαφή  μας με το κοινό, η ανάγκη της κοινωνίας για πολιτιστική, ηθική ανάταση ολοένα και μεγαλώνει.  
Ο χρόνος που περνά στην αναμονή να «τελειώσει η πανδημία» είναι εχθρός μας. Διεκδικούμε πιο μαζικά, επιθετικά, πολύμορφα, σε όλη την Ελλάδα, τα σωματεία, οι φορείς, οι μεμονωμένοι καλλιτέχνες, οι καλλιτεχνικοί φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι, οι επαγγελματίες. Συναντιόμαστε με όλο το λαό που μας έχει και τον έχουμε ανάγκη όσο ποτέ. Απαιτούμε το δικαίωμα στη δημιουργία, χωρίς λογοκρισία, αλλοιώσεις, απαγορεύσεις, ορατές και αόρατες στο έργο μας και τη ζωή μας συνολικά.
Η δράση αυτή έχει αγκαλιάσει πολλές πόλεις, όπως Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Λάρισα, Τρίκαλα, Βόλο, Ζάκυνθο, Χαλκίδα, Σάμο, Ηράκλειο Κρήτης, Χανιά, Καλαμάτα, κ.α.όπου προγραμματίστηκαν δράσεις. 
Πιο συγκεκριμένα στην πόλη των Τρικάλων, στο πλαίσιο του #artattack το πρόγραμμα θα είναι ως εξής: Σάββατο 13 Μάρτη *Προσυγκέντρωση 11:35 π.μ. στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου *12:00 π.μ. Αγωνιστικά καλλιτεχνικά, μουσικά, θεατρικά και χορευτικά δρώμενα σε διαφορετικά σημεία του κέντρου των Τρικάλων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia