Διακόπηκε το φιλικό Αν.Καρδίτσας-ΑΟΤ στο 47-65 λόγω έντασης

Εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του το τμήμα μπάσκετ του ΑΟΤ

Δυστυχώς , ο φιλικός αγώνας προετοιμασίας στο κλειστό της Καρδίτσας ανάμεσα στην Αναγέννηση και τον ΑΟ Τρίκαλα δεν τελείωσε ποτέ.

Το παιχνίδι διακόπηκε 7 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί και ενώ η ομάδα των Τρικάλων, προηγούνταν με 65-47. Σε αυτό το σημείο και ενώ η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη από συνεχείς βωμολοχίες μερίδας φιλάθλων των γηπεδούχων , κάποιοι προσπάθησαν να μπουν λίγο πριν στον αγωνιστικό και ως εκ τούτου ο αγώνας δεν γινόταν να συνεχιστεί.

Η ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα, εκφράζει την λύπη της και την δυσαρέσκειά της προς τους υπευθύνους της Αναγέννησης, οι οποίοι δεν κατάφεραν να οργανώσουν το ματς, ούτε να προστατεύσουν την αποστολή των Τρικάλων. Δικός μας άνθρωπος κάλεσε την Αστυνομία για να προσέλθει στο κλειστό της Καρδίτσας και να μην κινδυνεύσουν αθλητές και μέλη της αποστολής μας. Είναι κρίμα και ντροπή εν΄ έτη 2021 να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΑΟ Τρίκαλα σε πρόσφατο τουρνουά φιλοξένησε με τον καλύτερο τρόπο την αποστολή της Αναγέννησης και δεν συνέβη το παραμικρό.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο ΑΟ Τρίκαλα έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ παρά την εχθρική ατμόσφαιρα και προηγούνταν σε όλη την διάρκεια.

Δεκάλεπτα 17-23, 32-43, 47-58, 47-65 μέχρι την διακοπή

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia