Διαμαρτυρία στο Νοσοκομείο για τα συσωρρευμένα προβλήματα.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης, έξω από το Νοσοκομείο Τρικάλων από εργατικά σωματεία με κυριότερο αίτημα δημόσια υγεία.

«Δίνουμε συνέχεια στην προσπάθεια για κοινή δράση, κοινό αγώνα για το ζήτημα της Υγείας, την προβολή και τη διεκδίκηση δημόσιας και δωρεάν Υγείας με ουσιαστική κάλυψη των λαϊκών αναγκών. Αυτό το ζήτημα απασχολεί τον λαό της περιοχής μας και τώρα που η κατάσταση οξύνεται με την υπολειτουργία της Παιδιατρικής κλινικής καθώς και άλλων κλινικών, με τις ελλείψεις τόσο στο Γ. Ν. Τρικάλων καθώς στα τρία Κ.Υ. του Νομού και το Κ.Υ. της πόλης (πρώην ΠΕΔΥ), που χρίζουν άμεση επίλυση. Σε όλο το νομό μας, οι ελλείψεις στις δημόσιας δομές Υγείας – Νοσοκομείο – Κέντρα Υγείας – ΕΚΑΒ, είναι τεράστιες» υπογράμμισαν οι συμμετέχοντες.

Όπως κατέγραψε το TV10.gr βασικά αιτήματα είναι η πρόσληψη τεσσάρων παιδιάτρων για να λειτουργήσει η Παιδιατρική κλινική, να προσληφθούν παιδίατροι και στα 4 Κ.Υγείας, που θα καλύψουν τις ανάγκες της κάθε περιοχής και να προσληφθούν άμεσα 2 Ουρολόγοι και να λειτουργήσει η Ουρολογική κλινική!

Επίσης, ζητούν την τροποποίηση του Οργανισμού του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων για να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των κατοίκων της περιοχής μας, καθώς και προσλήψεις Γιατρών όπως: Ουρολόγων-Αλλεργιολόγων-Δερματολόγων – Ω.Ρ.Λ.- Παθολόγων–Χειρουργών-Ψυχιάτρων- Ακτινολόγων-Μικροβιολόγων, ώστε να λειτουργήσουν οι κλινικές Ω.Ρ.Λ.-Ψυχιατρική – Ογκολογική – Ουρολογική, όλο το 24ωρο!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia