Διασκέδασαν οι Τρικαλινοί γιατροί μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας (ΦΩΤΟ & Βίντεο)

Με ιδιαίτερη επιτυχία και εορταστική διάθεση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στην κατάμεστη αίθουσα του πολυχώρου Thessalis, στο 4o χλμ. της Π.Ο Τρικάλων-Λάρισας, η ετήσια εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων.

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πατήρ Εφραίμ Γιαννακός.

Την όμορφη εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό της η πρόεδρος του συλλόγου κ. Μαρία Γιαγιάκου, η οποία υπογράμμισε την πρόσφατη κοινωνική δράση που ανέλαβε ο σύλλογος, κάνοντας λόγο για ενωμένη ομάδα που θα αγωνιστεί για την αναβάθμιση του κορυφαίου επιστημονικού συλλόγου και τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών διεκδικώντας αυτά που δικαιωματικά ανήκουν στα μέλη του συλλόγου. Το πνεύμα των δράσεων για την προώθηση των στόχων του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα παρουσιαστεί στη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Μάρτιο.

Ακολούθησε μια όμορφη βραδιά με μουσική και χορό! Το τόνισε άλλωστε, στο καλωσόρισμα της και η πρόεδρος… «Απόψε εδώ είμαστε για έναν και μόνο σκοπό, για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί από τα προβλήματα της καθημερινότητας, σας προσκαλώ να αναδείξουμε στους φίλους μας, τους προσκεκλημένους, ότι οι γιατροί ξέρουμε και να διασκεδάζουμε, ότι είμαστε και καλλίφωνοι και χορευταράδες.»

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών δεκάδες μέλη του Ιατρικού συλλόγου με τις οικογένειες και τους φίλους τους, καθώς και εκπρόσωποι των πολιτικών αρχών του τόπου. Δείτε εικόνες και βίντεο:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia