Διαφωνία και αιχμές Μπλατζώνη – Τσιούτσια για τα υδρόμετρα (βίντεο)

Μιλώντας σε πολιτισμένο επίπεδο όπως αρμόζει σε δύο μορφωμένους ανθρώπους που σέβονται το συνομιλητή τους, η Έφη Μπλατζώνη και ο Βαλάντης Τσιούτσιας είχαν ένα σύντομο αλλά ουσιαστικό τρίτο ημίχρονο στη βεντέτα που άνοιξε ανάμεσα στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, για το θέμα των υδρομέτρων σε επτά ορεινές κοινότητες. Αίσθηση, ωστόσο, προκάλεσε η αναφορά της συμβούλου από το Παλαιομονάστηρο στη θέση που παραχώρησε η παράταξη Χήρα στον Βαλάντη Τσιούτσια προκειμένου η παράταξη του να έχει εκπρόσωπο στον ΟΚΠΑΔ.

Έφη Μπλατζώνη: «Το πήρες λάθος, πιστεύω ότι μπερδεύουμε τους ρόλους, την αντιπολίτευση την κάνουμε στη δημοτική αρχή, ο συνδυασμός Πύλης Όραμα ήταν δωρητής και ευεργέτης σου, σου δώσαμε θέση στον ΟΚΠΑΔ. Μην το παίρνεις σε τοπικιστική βάση» (εννοώντας την αλλαγή του τρόπου τιμολόγησης σε επτά ορεινές κοινότητες του Δήμου που έθιξε ο Βαλάντης Τσιούτσιας )

Βαλάντης Τσιούτσιας: «Είμαι δικαιότατος… κρατάω τα προσχήματα…ήταν άδικο για την ΔΕΥΑΠ, η δίνεις παντού ή δε δίνεις πουθενά, δεν είναι σωστό να δίνεις μόνο στον ΟΚΠΑΔ και στη ΔΕΥΑΠ να μη δίνεις» (ήταν η τοποθέτηση του για τη θέση που πήρε στον ΟΚΠΑΔ, η ΠΥΛΗ Αξιών από την παράταξη Χήρα) «Δεν διαφωνώ με τα υδρόμετρα απλά η χρέωση να είναι ίση για όλους. Το παίρνω σε τοπικιστική βάση γιατί μόνο σ’ αυτά τα χωριά έχουν βάλει» Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia