Διονύσης Αλιάγας σε Ματίνα Παγώνη: «Είμαστε στρατιώτες σας κατά της πανδημίας»

Αισθητή έκανε την παρουσία του σε μια ακόμα πανελλαδικής εμβέλειας εκδήλωση με αντικείμενο τη δημόσια Υγεία, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων Διονύσης Αλιάγας.

Ο έμπειρος συνδικαλιστής ορίστηκε συντονιστής σε εργασία με θέμα «Ελεύθερες Ανακοινώσεις _ Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας || – Πληροφορική της Υγείας – Νομικά @ Επαγγελματικά Θέματα», στο πλαίσιο του 15ου Πανελληνίου Επιστημονικού & Επαγγελματικού Συνεδρίου της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος, το οποίο διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία, το τριήμερο 12-15 Μαΐου στα Χανιά της Κρήτης.

Στο περιθώριο του συνεδρίου, ο προϊστάμενος του Τμήματος Επειγόντων του ΓΝΤ, είχε επαφές με διακεκριμένα πρόσωπα από το χώρο της Υγείας, όπως η γιατρός κα Ματίνα Παγώνη, με την οποία αντάλλαξε απόψεις και προβληματισμούς για την πανδημία και το επίπεδο ετοιμότητας ενόψει Σεπτεμβρίου.

Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά έδωσε συγχαρητήρια στους νοσηλευτές και τους ευχαρίστησε για το έργο τους.

Στο 15ο Επιστημονικό και Επαγγελματικό Νοσηλευτικό Συνέδριο συμμετείχε επίσης από τα Τρίκαλα, ο κ.Νίκος Ρίζος, προϊστάμενος Χειρουργικής Κλινικής ΓΝΤ.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia