Δράσεις εθελοντισμού στο Νηπιαγωγείο Πηγής

Με αφορμή την 3η θεματική ενότητα «Ενδιαφέρομαι και ενεργώ – Εθελοντισμός» των εργαστηρίων δεξιοτήτων με θέμα «Νοιάζομαι και δρω – κάνε πράξη τη συνεργασία και την προσφορά» οι νηπιαγωγοί και τα νήπια του νηπιαγωγείου Πηγής με χαρά υποδεχτήκαμε στις 12 Απριλίου 2022 τον συγχωριανό μας κ. Νίκο Μανιώτη εθελοντή του χωριού μας.

    Με τη βοήθειά του φυτέψαμε  δύο δέντρα στην αυλή του σχολείου μας, μία αμυγδαλιά και μία βερυκοκιά. Συζητήσαμε μαζί του για την αξία του εθελοντισμού, της προσφοράς και της αγάπης για τον τόπο μας.Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ. Μανιώτης φύτεψε με δική του πρωτοβουλία και προσωπική εργασία αρκετά νέα δέντρα, κυρίως  σκαμνιές αλλά και οπωροφόρα,  στην τοποθεσία Σκαμνιές του χωριού μας.

   Ο εθελοντισμός είναι στάση προσφοράς και ανιδιοτέλειας, είναι τρόπος ζωής έκφραση αγάπης και ενδιαφέροντος για τους γύρω μας. Η Πηγή άλλωστε έχει να δώσει πολλά παραδείγματα εθελοντισμού καθώς διαθέτει εθελοντική ομάδα και νέους ανθρώπους που προσφέρουν όπως και ότι μπορούν στον τόπο μας.

    Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Νίκο Μανιώτη που ανταποκρίθηκε αμέσως και με μεγάλη χαρά στο κάλεσμά μας για την ωραία συζήτηση και δράση που είχαμε μαζί του.

Τα νήπια του Νηπιαγωγείου Πηγής και οι Νηπιαγωγοί Βάσω Καλαντζή και Κώστας Σιαμπαρίνας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia