Δράση αγάπης και ανθρωπιάς από τον Ε.Μ.Σ. Ροπωτού (Εικόνες)

Με σύνθημα της φετινής δράσης κοινωνικής αλληλεγγύης 5 ΛΕΠΤΑ ΑΡΚΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΖΩΗ, τα μέλη του Εκπολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Ροπωτού έκαναν μια ακόμα πράξη αγάπης και ανθρωπιάς, αφιερώνοντας λίγο χρόνο με σκοπό να σώσουν ζωές.

Το πρωί της Κυριακής συμμετείχαν μαζικά στην 25η κατα σειρά εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Πύλης, σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο Ε.Μ.Σ. Ροπωτού ευχαριστεί θερμά την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του ΓΝ Λάρισας, η οποία κάθε φορά ανταποκρίνεται στο κάλεσμά του και υποστηρίζει έμπρακτα το θεάρεστο έργο του, βοηθώντας τον να πραγματοποιήσει το όραμα του για κοινωνική προσφορά και συμβάλλοντας τα μέγιστα στην υλοποίηση της αιμοδοσίας.

Στην αιμοδοσία μεταξύ άλλων παρευρέθησαν ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Τσιούτσιας Χρυσοβαλάντης, η Δημοτικη Σύμβουλος και πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Π κα Λαμπρινή Οικονόμου-Κωτούλα, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ροπωτού κ. Ιωάννης Λαμπρογιώργος και ο Διευθυντής της Δ.Ε.Υ.Α.Π. και πρόεδρος της ομάδας Α.Ο. Κεραυνός Ροπωτού κ. Κώστας Τσόλας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia